05/11/11

Ecouri de la concertul HAGGARD

Crow7_Bucuresti_2011

  Un nou concert HAGGARD la Bucuresti, un nou concert sold out! O premiera pentru o formatie de rock /metal care a sustinut trei concerte consecutive sold-out in Romania.
  Pe o vreme ploioasa, sute de fani ai muzicii rock symphonic au luat cu asalt Clubul The Silver Church din capitala pentru a revedea formatia Haggard la lucru, formatie care a inclus Romania pe traseul turneului "The Dark Symphony Tour 2011”.
  Accesul publicului in sala s-a facut cu o intarziere de o ora, fapt cauzat de drumul lung de la Budapesta la Bucuresti pe care formatia a trebuit sa il strabata contratimp, astfel ca probele de sunet au fost decalate.
  Pentru a rasplati fanii care au asteptat in ploaie minute in sir, formatia a acceptat ca recitalul sa fie prelungit de la 90 minute (conform contractului) la peste 120 minute, si in plus a acceptat sa participe si la o sesiune meet & greet extinsa, cu toti fanii care au ramas in sala dupa incheierea concertului.
  In deschiderea concertului Haggard au urcat pe scena germanii de la Crow 7, o trupa necunoscuta publicului din Romania care a reusit rapid sa smulga simpatia celor prezenti cu piese de pe cele doua materiale discografice: “Light In My Dungeon” (2010) si “The Picture” (2006).

Haggard_Bucuresti_2011

  Odata cu intrarea formatiei Haggard pe scena The Silver Church atmosfera a devenit incendiara, publicul efectiv explodand de bucurie. O primire cum rar mai poti vedea, dupa cum si Asis, liderul trupei, a recunoscut si a tinut sa multumeasca publicului in repetate randuri, atat in limba romana, cat si in engleza.
  Recitalul formatiei Haggard a inclus piese precum: “The sleeping child“, “Eppur si muove“, “In Des Kӧnings Hallen“, “Per aspera ad Astra“, “Her Mannelig“, “The Observer“, “The day as heaven wept“, “The final victory“, “Tales of Ithiria“, “Upon fallen autumn leaves“, “In a fullmoon procession” si multe altele, o ampla incursiune in discografia formatiei. S-a cantat la cererea insistenta a publicului inclusiv piesa „Awaking the Centuries”.
  Pe parcursul intregului recital publicul a fost fenomenal, iar acesta a decis ca peste Haggard “se poate lasa cortine” numai dupa ce acestia au revenit pe scena pentru bis.  

  Evenimentul a fost organizat de catre Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock, producator eveniment: Nelu Brindusan.

05/08/11

Concertul Haggard este Sold Out

Concert Haggard la Bucuresti

Organizatorul concertului, Promusic Prod. & Events, anunta ca biletele concertului Haggard de la Bucuresti au fost vandute in totalitate si face apel la cei care nu au bilete sa nu se mai deplaseze pana la locul evenimentului pentru ca nu se va suplimenta numarul acestora.

05/05/11

Au mai ramas 30 de bilete la HAGGARD

Doar 30 de bilete au mai ramas pentru concertul HAGGARD din 08 mai 2011 de la Silver Church Club din Bucuresti. Turneul “The Dark Symphony Tour 2011” al trupei germane debuteaza astazi in Cehia, avand in deschidere pe cei de la CROW7, tot din Germania.

Programul complet al concertului din Romania este urmatorul:

19.00: Doors open
19.30 - 20.30: Crow7
20.30 - 21.00 changeover
21.00: HAGGARD

Dupa concert: Meet & Greet cu presa si persoanele care au castigat accesul la aceasta actiune.

Pana atunci, urmariti mai jos un clip cu ... CROW7.

03/24/11

300 de bilete pentru HAGGARD la Bucuresti

Haggard_romania_2011

Din cele 600 de bilete puse in vanzare la concertul HAGGARD de la Bucuresti din 08 mai 2011, jumatate din ele s-au vandut, astfel ca doar 300 de bilete mai sunt disponibile. Tinand cont ca ultimul concert al germanilor, de anul trecut, a fost sold out, cei care vor sa-i vada ar trebui sa se grabeasca. Mai multe despre concert si "locurile cu bilete" gasiti mai jos.

Un nou concert HAGGARD la Bucuresti

Formatia germana de symphonic metal (stilul este mai greu de definit), HAGGARD, revine in Romania pentru a treia oara cu ocazia noului turneu din acest an intitulat "The Dark Symphony”. Concertul va avea loc la Bucuresti, la The Silver Church Club in data de 08 mai 2011. 

Cateva amanunte despre HAGGARD si concertul acesteia in Bucuresti ne sunt prezentate in comunicatul de mai jos, emis de organizatorii concertului, Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock:

Formatia Haggard a fost infintata in 1991 de catre Asis Nasseri (voce si chitara). Chiar daca in anii de inceput, 1991-1994, membrii trupei au abordat stilul death metal, acesta s-a transformat foarte rapid in stilul care i-a consacrat, un stil destul de greu de definit - symphonic metal cu puternice influente clasice, medievale, dar si de prog, gothice, doom si chiar metal.
     Anul 1995 a fost anul de cotitura, anul in care prin cooptarea unor noi membrii virtuozi ai unor instrumente precum vioara, pian sau cello, elementele clasice si medievale isi fac din ce in ce mai mult simtita prezenta in piesele formatiei.  „Once...Upon A December's Dawn”, demo-ul lansat in 1995, a primit reactii de-a dreptul euforice, motiv pentru care trupa a decis sa-si dezvolte noul stil, astfel ca in anul 1996, Haggard ajunge la o componenta de 16 membri!
     Din 1996 pana in 2010 Haggard a inregistrat numeroase albume de studio, materiale live si un DVD, intreaga activitate concentrandu-se in jurul lui Asis, chitaristul si solistul vocal al trupei.
     In 2010, Haggard a implinit 20 de ani de activitate, ocazie cu care Asis & co a lansat in data de 24 decembrie 2009 un material, in doar 999 de exemplare, intitulat "Era Divina - 20 years of Haggard". "Era Divina - 20 years of Haggard Tour" a ajuns si in Romania cu doua concerte, unul la Cluj-Napoca in data de 17 aprilie 2010 si unul soul out la Bucuresti in data de 18 aprilie 2010.

Bilete: Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 17 februarie, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
  68 lei pentru primele 200 bucati (Primele 100 de bilete participa la o extragere pentru 25 pass-uri VIP - meet and greet + afis color, etc)
  75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 mai 2011
  95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 mai 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

16.02.2011

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*