07/22/11

Castiga o chitara FENDER STRATOCASTER semnata de BON JOVI !

Una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate Bon Jovi este deja în România şi poate fi câştigată în promoţia verii Ciuc Premium! Până să ajungă la câştigator, doi chitarişti români au si cântat la chitara Bon Jovi iar cei care au încercat-o sunt Dan Iliescu de la Timpuri Noi şi Jimi El Laco, chitaristul
trupei Nightlosers.

Cum poti castiga chitara Bon Jovi?

Cum castigi un Fender Stratocaster

 Promotia Ciuc Premium a debutat pe 6 iunie si se incheie pe 31 august.
Pentru a castiga chitara Fender semnata Bon Jovi, concurentii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
•  Sa compuna o secventa muzicala formata din 9 note. Fiecarei note muzicale ii corespunde un numar. Astfel, secventa de 9 note muzicale devine un numar format din 9 cifre.
•  La sfarsitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un numar de 9 cifre. Castigatorul chitarei va cel care va avea numarul cel mai apropiat, mai mare, de acest numar.
•  Pentru a putea compune o secventa muzicala, concurentii au nevoie de puncte (50 de puncte). Punctele pot fi acumulatepe www.ciucpremium.ro/chitara-bon-jovi, in cadrul sectiunilor „Experimenteaza Ciuc Music Quiz”, „Asculta super muzica”, „Vezi super clipuri”. De asemenea, daca la un eveniment Ciuc Premium concurentii au primit cadou un voucher si introduc codul inscriptionat pe el, contul lor va fi alimentat cu 500 de puncte.

Le uram succes tuturor participantilor la promotie iar pana la aflarea fericitului castigator ascultati-l mai jos pe Richie Sambora si a lui....chitara FENDER.