Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert IRON MAIDEN la Belgrad
19.06.2014

Bilete Festival ELECTRIC CASTLE 2014 - Bontilda - Cluj


Bontilda - Castel Banffy - Judetul Cluj - 19 - 22 iunie 2014 - ora 16.00

Festival Electric Castle - Bontida - Cluj Napoca
BILETE LA INTRARE

 FESTIVAL ELECTRIC CASTLE 2014 primele confirmari: WILKINSON, FOREIGN BEGGARS, OLIVER KOLETZKI si DUB PISTOLS!

Update (08.01.2014): Noi nume anuntate la ELECTRIC CASTLE Festival: RUSKO, KRAAK AND SMAAK ( LIVE ), DELTA HEAVY feat. VISIONOBI, THE CORRESPONDENTS ( LIVE ), ADAM FREELAND, FRED V & GRAFIX feat. DINAMYTE MC, SUBCARPATI ( LIVE ), MUNGO'S HI FI ( LIVE ), CHANNEL ONE SOUNDSYSTEM ( LIVE ), ARMS AND SLEEPERS ( LIVE )

  Festivalului clujean ELECTRIC CASTLE FESTIVAL, organizat de Boiler Events in perioada 19 - 22 iunie 2014, ajunge la a doua editie in aceeasi locatie, Castelul si Domeniul Bánffy din Bontida, in apropiere de Cluj-Napoca, o locatie unica si neconvetionala. Avand in line-up unele din cele mai importante nume internationale si autohtone din scena electronica de DJ si live acts, organizatorii au anuntat si primele nume ale afisului din 2014: WILKINSON, FOREIGN BEGGARS, OLIVER KOLETZKI si DUB PISTOLS. Pe parcursul evenimentului vor participa peste 100 de nume care vor evolua in cele 4 zile pe cele 5 scene (una in plus fata de anul trecut) ale festivalului – trei dintre ele in aer liber si doua acoperite.

  Considerat candva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bontida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de cladiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat in secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se intinde, cu tot cu cladirile anexe, pe o suprafata de 20.000 metri patrati, fiind pe rand fosta resedinta aristocratica, spital militar, scoala de soferi, C.A.P. si spital pentru copii.
  ELECTRIC CASTLE va fi unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din tara si va schimba felul in care suntem obisnuiti sa interactionam cu muzica.

Lineup ELECTRIC CASTEL Festival 2014:

 • RUSKO
 • KRAAK AND SMAAK ( LIVE )
 • WILKINSON feat. VISIONOBI
 • FOREIGN BEGGARS ( LIVE )
 • DELTA HEAVY feat. VISIONOBI
 • OLIVER KOLETZKI
 • DUB PISTOLS ( LIVE )
 • THE CORRESPONDENTS ( LIVE )
 • ADAM FREELAND
 • FRED V & GRAFIX feat. DINAMYTE MC
 • SUBCARPATI ( LIVE )
 • MUNGO'S HI FI ( LIVE )
 • CHANNEL ONE SOUNDSYSTEM ( LIVE )
 • ARMS AND SLEEPERS ( LIVE )
  + more

  Biletele (abonamentele) pentru Festivalul Electric Castle sunt la pret promotional pana la data de 15 aprilie 2014 si au pretul de 160 lei (+ taxe)/abonament festival 4 zile, 190 lei (+ taxe)/abonament festival + camping si 30 lei (+ taxe)/abonament camping.

Clipul promo al festivalului ELECTRIC CASTLE 2014 poate fi urmarit mai jos! 
Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Slipknot - The Gray Chapter
Tricou Slipknot - The Gray Chapter