Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concerte STEFAN BANICA - Turneu "Alerg printre stele" - Romania 2013
15.12.2013

Bilete concert STEFAN BANICA - Bucuresti


Bucuresti - Sala Palatului - 13, 14, 15 decembrie 2013 - ora 19.30

Concert de Craciun STEFAN BANICA - "Alerg printre stele" la Bucuresti - Sala Palatului
CONCERTE DESFASURATE

STEFAN BANICA – CONCERTE EXTRAORDINARE DE CRACIUN 2013 – “ALERG PRINTRE STELE”

 Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv - “Alerg printre stele”! O performanta unica a unui artist roman!
 In zilele de 13, 14, 15 decembrie 2013, incepand cu ora 19:30, Stefan Banica va fi prezent la Sala Palatului intr-o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna cu publicul sau seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie.
 De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului. Prin spectaculozitatea si complexitatea productiei, concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta evenimentul artistic mult asteptat al lunii decembrie, o productie fara egal in peisajul muzical romanesc! Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri in Romania prin concertele sale de Craciun: 7 concerte de amploare, sustinute consecutiv la Sala Palatului.
  Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica, 2013 – „Alerg printre stele” – un show impresionant de sunet, lumini, grafica, efecte speciale. Un eveniment unic ce nu trebuie ratat!
Hanorac METALLICA
Hanorac METALLICA
Tricou PINK FLOYD
Tricou PINK FLOYD
Tricou IRON MAIDEN
Tricou IRON MAIDEN
Tricou BLACK SABBATH
Tricou BLACK SABBATH
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou DREAM THEATER
Tricou DREAM THEATER
Tricou RAMMSTEIN
Tricou RAMMSTEIN
Tricou NIRVANA
Tricou NIRVANA