Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert CARGO - "Christmas Rock" - Bucuresti
02.12.2012

Bilete concert SMOKIE la Bucuresti


Bucuresti - Sala Palatului - 02 martie 2013 - 0ra 19.00

SMOKIE - Concert extraordinar la Bucuresti

 In luna dedicata doamnelor, Asociatia Culturala Maria Domina ofera un cadou de legenda! SMOKIE – un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare revine in Romania pe data de 2 martie 2013 la Sala Palatului intr-un spectacolul unic.
  Una dintre cele mai longevive trupe rock, ce se mandreste cu single-uri ce au revolutionat universul artistic, va oferi un show exploziv, care va ramane ancorat in sufletul bucurestenilor avizi de muzica de calitate.

  Concertul va presupune o adevarata desfasurare de forte pentru organizatori, deoarece scena salii de spectacol alaturi de actuala componenta Smokie vor evolua aproximativ 50 de muzicieni de inalta clasa artistica, membri ai Alexsander Philarmonic Orchestra ce garanteaza un show grandios. Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, “Living next door to Alice”, “Mexican Girl”, “I’ll meet you at midnight” sau “Oh Carol”, vor fi doar cateva dintre melodiile arhicunoscute ale trupei ce vor imbraca nuantele unui sound genial si calitatea unei productii scenice memorabile, 100% live. Pe langa melodiile anilor ’70 adorate de iubitorii muzicii rock, ce vor fi reascultate pe 2 martie la Sala Palatului incepand cu ora 19:00, cei prezenti vor putea face cunostinta cu piese ce promoveaza cel mai recent material discografic, albumul “Take a Minute”, ce inregistreaza un mare succes in randul fanilor din intreaga lume.
Smokie este deja cunoscuta si apreciata pentru concertele sustinute alaturi de orchestre de prestigiu. Primul dintre acestea desfasurandu-se in anul 1982, in acompaniamentul Orchestrei Operei din Paris.
  Atmosfera concertului Smokie va fi incalzita de recitalul special al grupului RIFF.
Hanorac METALLICA
Hanorac METALLICA
Tricou PINK FLOYD
Tricou PINK FLOYD
Tricou IRON MAIDEN
Tricou IRON MAIDEN
Tricou BLACK SABBATH
Tricou BLACK SABBATH
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou DREAM THEATER
Tricou DREAM THEATER
Tricou RAMMSTEIN
Tricou RAMMSTEIN
Tricou NIRVANA
Tricou NIRVANA