Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert DEEP PURPLE - "Now What?!" la Belgrad
26.02.2014

Bilete concert RICCHI E POVERI la Bucuresti


Bucuresti - Sala Palatului - 26 februarie 2014 - ora 20.00

Concert RICCHI E POVERI la Bucuresti - Sala Palatului -26 februarie 2014
EVENIMENT TRECUT

Dupa exceptionalul concert sustinut  anul trecut pe scena Salii Palatului, formatia italiana cea mai iubita de catre publicul roman, RICCHI E POVERI, revine in Romania si va sustine, pe aceeasi scena, un nou spectacol extraordinar in data de 26 februarie, ora 20.

Autori a zeci de hituri care au animat fiecare petrecere din Romania anilor ’70 – ’90, Ricchi e Poveri vin sa reaminteasca celebrele lor melodii – Mamma Maria, Acapulco, Sara perche ti amo, Che sara, Voulez-vous danser, Dimmi quando, Parla con cuore, alaturi de piese incluse pe noul dublu album  “BEST OFF”.

   Ricchi e Poveri s-a format în 1967 la inițiativa lui Franco Gatti împreună cu Angela Brambati, Angelor Sotgiu și Marina Occhiena. Prima apariție publică a avut loc în Cantagiro, în 1968, când trupa a interpretat piesa ”L’ultimo amore”. Italienii a cunoscut consacrarea incepand cu anul 1970, la celebrul Festival de la San Remo. În 1981 Marina Occhiena a decis să părăsească trupa. De la debut si pana in prezent, formatia italiana a inregistrat 19 discuri de studio care au fost vandute in peste 20 de milioane de exemplare. Ricchi e Poveri a înregistrat piese atât în limba italiană, cât și în spaniolă și a lansat unele dintre cele iubite compoziții italiene ale anilor 80-90, care au fost reinterpretate de-alungul timpului de celebri artiști precum Jose Feliciano și Jimmy Fontana.

 Biletele la concertul RICCHI E POVERI s-au pus in vanzare incepand cu data de 13 noiembrie 2013, au preturi cuprinse intre 60 si 300 lei (VIP), in functie de locuri si pot fi cumparate online mai jos, cu un click pe categoria de bilete dorita.




Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Slipknot - The Gray Chapter
Tricou Slipknot - The Gray Chapter