Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert GREEN DAY la Viena - Austria
01.06.2013

Bilete concert LALA BAND la Bucuresti - Arenele Romane - 01 iunie 2013


Bucuresti - Arenele Romane - 01 iunie 2013 - ora 19.00

Concert LALA BAND - Bucuresti - Arenele Romane - 01 iunie 2013
Eveniment trecut

 LALA BAND - MEGACONCERT LA BUCURESTI PE 1 IUNIE 2013!
 Concert LALA BAND - LaLa Love Forever la Arenele Romane din Bucuresti

 Update concert LaLa Band (31.05.2013): - Accesul persoanelor care au achizitionat bilete VIP la concertul LaLa Love Forever ce va avea loc maine, la Arenele Romane, se face la orele 16:00 - Biletele cu valoarile de 35, 50 si 70 lei au fost epuizate. Biletele VIP sunt aproape de epuizare!

  LaLa Band, grupul care a facut senzatie  in Romania si cheia serialului “Pariu cu viata”, face istorie in randul tinerei generatii din tara noastra: peste 100.000 de fani din toata tara si de peste hotare au venit sa-si vada si sa-si intalneasca idolii la concertele celor 3 turnee nationale pe care trupa le-a sustinut de-a lungul unui an de zile. Cele 4 albume lansate pana in prezent s-au bucurat de un succes deosebit, in 2012, LaLa Band primind si Discul de Aur pentru cel mai bine vandut album al anului in Romania.   La inceputul verii, trupa fenomen LaLa Band pregateste fanilor un concert extraordinar prin care se vor sarbatori totodata si cele 4 sezoane de succes ale serialului “Pariu cu viata”, ceea ce inseamna cu vor fi piese noi, coregrafii spectaculoase si multe surprize! Tot in cadrul acestui concert, trupa va lansa si cel de-al 5-lea album muzical din cariera, intittulat "LaLa Love Forever" !

  Dupa 2 concerte spectaculoase la Arenele Romane in 2012, care au fost declarate evenimentele anului de catre Radar Media, te invitam la un alt show senzational, marca LaLa Band: vino sa sarbatoresti iubirea si sa intri in atmosfera LaLa pe 1 iunie 2013, de la ora 19:00 la Arenele Romane din Bucuresti, la mega concertul LaLa Love Forever!

 Preturile biletelor la concertul LALA BAND din 01 iunie din Bucuresti le gasiti mai jos, sunt pe 5 categorii ( VIP si 4 categorii normale ) si se pot cumpara online cu un click pe "Cumpara bilete LaLa Band" din dreptul categoriei de bilet aleasa. Cumparatorii biletelor VIP au incluse un obiect inscriptionat LaLa Band, un afis cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00.

Categorii bilete LALA BAND - Concert Bucuresti - Arenele Romane - 01 iunie 2013

Categorie Bilet

    Pret 

    Bilete 

  Bilete VIP

300 lei

 -

Categoria I

100 lei

 

 -

Categoria II

  70 lei

 

 -

Categoria III

  50 lei

 - 

Categoria IV

  35 lei

 -
Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Cannibal Corpse - Torture
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou Dream Theater - Metropolis 2
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou AC/DC - Rock Or Bust
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Judas Priest - British Steel
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Black Label Society - Logo
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Metallica - Cliff Em All
Tricou Slipknot - The Gray Chapter
Tricou Slipknot - The Gray Chapter