Bilete concerte si festivaluri. Bilete online la evenimente muzicale romanesti si straine importante din Romania si Europa de est. Prin parteneriatul cu Eventim poti achizitiona bilete direct de pe site-ul Rock4U.net. Daca ti-ai ales evenimentul, click pe butonul "Cumpara bilet" de sub afis, ajungi pe platforma Eventim si cumpara bilete!


< Bilete concert BILLY IDOL - Cluj Napoca - Stadion Cluj Arena
05.07.2014

Bilete concert 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti


Bucuresti - Romexpo - 05 iulie 2014 - ora incepere concert - 20.00

  • Concert 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti - Romexpo 04 iulie 2014
  • Bilete concert 30 SECONDS TO MARS de la Romexpo - Bucuresti 04 iulie 2014

CONCERT THIRTY SECONDS TO MARS PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA BUCURESTI!

Update (05 febr. 2014): In urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars din Bucuresti de la Romexpo a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sambata - 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare. Promoterii concertului, D&D East Entertainment si East European Production, au declarat: "Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ziua concertului fiind sâmbăta, ca spectacolul devine chiar mai accesibil publicului din toata tara. Credem că această schimbare se face cu acordul fanilor trupei, pentru  ca iubitorii de muzică live sa aiba oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania".

  30 Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, dupa multi ani de asteptare a fanilor din tara noastra, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti. 30 Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

  “Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

  Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH AND DREAMS,  albumul ce da si numele turneului, a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasandu-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia si Polonia, si pe locul sase in SUA si Canada.

  Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – "This is War" Tour – a doborat recordul pentru cel mai lung turneu realizat vreodata de o trupa rock, intrand in Guinness World Record. Trupa a concertat fara intrerupere timp de doi ani, in 60 de tari de pe sase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de persoane, care au ramas fara suflare, eveniment dupa eveniment. In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album "Love Lust Faith And Dreams",  cat si de pe "This is War",  "A Beautiful Lie" si "Welcome To the Universe". Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!

Componena Thirty Second To Mars:

Jared Leto (voce/chitara),
Shannon Leto (tobe),
Tomo Milievi  (chitara/clape)

  Pe scena Romexpo incepand cu ora 20.00, in deschiderea concertului 30 Seconds To Mars, vor mai urca si alti invitati care vor fi anuntati in viitor.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production si D&D East Entertainment.

 Biletele la concertul 30 Seconds To Mars se gasesc exclusiv in reteaua eventim.ro sau se pot cumpara online mai jos cu un click pe categoria de bilet dorita.

Bilete concert 30 Seconds To Mars la Bucuresti

Categorii bilete 30 Seconds To Mars

Pret bilet

Bilete online

DIAMOND

299.60 lei

Cumpara bilete 

GOLDEN

256.80 lei 

Cumpara bilete 

ZONA A

192.60 lei 

Cumpara bilete 

ZONA B

160.50 lei 

Cumpara bilete 
Hanorac METALLICA
Hanorac METALLICA
Tricou PINK FLOYD
Tricou PINK FLOYD
Tricou IRON MAIDEN
Tricou IRON MAIDEN
Tricou BLACK SABBATH
Tricou BLACK SABBATH
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou 30 SECONDS TO MARS
Tricou DREAM THEATER
Tricou DREAM THEATER
Tricou RAMMSTEIN
Tricou RAMMSTEIN
Tricou NIRVANA
Tricou NIRVANA