10/24/12

Concertul EKTOMORF de la Cluj-Napoca a fost ANULAT!

Ektomorf Cluj 2012

  Anunt din partea organizatorilor concertului EKTOMORF: "Din motive obiective, independente de vointa organizatorilor si a trupei, concertul EKTOMORF, programat pentru data de 31 octombrie 2012, la Irish Music Pub din Cluj-Napoca a fost anulat. Acesta va fi reprogramat pentru 2013, la o data care va fi anuntata ulterior. Persoanele care si-au cumparat bilete la acest concert pot sa-si recupereze banii INTEGRAL de la magazinele de unde acestea au fost achizitionate."

10/22/12

Concertul SABATON se indreapta spre un eveniment Sold Out!

Concert SABATON la Bucuresti

 Organizatorii concertului Sabaton - Eluveitie - Wisdom, Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), anunta urmatoarele: "Chiar daca pana la startul evenimentului mai sunt 5 luni, aproape jumatate din cele 500 de bilete puse in vanzare au fost epuizate, astfel ca ne asteptam ca acest eveniment sa fie unul Sold Out!". Asa ca... nu mai stati pe ganduri si dati un click AICI pentru a va cumpara bilete.

10/22/12

Club Doors anunta 2 evenimente ce nu trebuie ratate

corneliu stroe

 Club Doors din Constanta anunta 2 concerte pentru saptamana aceasta care nu trebuie ratate. Mai intai pe 26 octombrie va canta grupul FIRMA care revine dupa 4 ani impreuna cu un nou material discografic iar pe 28 octombrie va putea fi ascultat reputatul muzician CORNELIU STROE impreuna cu trupa sa, Balkanamera Band.

10/18/12

Un nou album MY DYING BRIDE

My Dyiung Bride - A Map Of All Our Failures

 Pionierii british doom metal-ului, My Dying Bride, au lansat pe 15 octombrie 2012 al 11-lea album de studio, intitulat "A Map of All Our Failures". Cele 8 piese ale discului vin, ca stil, in continuarea pieselor de pe precedentul album "For Lies I Sir" lansat in 2009, chitaristul grupului, Andrew Craighan, descriind albumul ca "o demolare controlata a tuturor sperantelor"... o descriere potrivita pentru timpurile actuale... . Ascultati mai jos piesa "The Poorest Waltz".

MY DYING BRIDE - "The Poorest Waltz"

10/16/12

THE ROLLING STONES din nou pe scena!

THE ROLLING STONES din nou pe scena

 Zvonurile s-au adeverit! Veteranii muzicii rock mondiale, THE ROLLING STONES, isi vor sarbatori cei 50 de ani de activitate pe scena. Au fost anuntate 4 concerte si anume: 2 concerte la Londra (25 si 29 noiembrie 2012) si 2 concerte in New Jersey (S.U.A.) (13 si 15 decembrie 2012). Biletele pentru concertele din Londra se pun in vanzare incepand cu 19 octombrie si le gasiti pe www.ticketmaster.co.uk.

10/15/12

Campania umanitara "Music for Autism"

Campania Music for Autism

    Clubul Doors, impreuna cu partenerii sai,  Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia,  Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Maria Montessori si Junkers Design lanseaza Campania Music for Autism. Primul eveniment din cadrul campaniei va fi concertul trupei.... (MAI MULT)

10/15/12

4 zile pana la concertul THERION

Concert THERION la Bucuresti

   Au mai ramas cateva zile pana la ultimul concert THERION din ultimul turneu al suedezilor pentru urmatorii ani (conform celor spuse de Christofer Johnsson, intr-un interviu recent, dat pentru Greek Rock Overdose). Si pentru ca totul sa fie OK, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru eveniment si au definitivat programul acestuia.... (MAI MULT)

10/14/12

Concert HELLOWEEN si GAMMA RAY la Bucuresti

Concert HELLOWEEN si GAMMA RAY la Bucuresti

  Germanii de la HELLOWEEN ajung la Bucuresti pe data de 16 martie 2013, alaturi de colegii lor de la GAMMA RAY cu ocazia noului turneu "Hellish Rock Part II", care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) si va fi gazduit de Arenele Romane... MAI MULT

10/13/12

"Music From Another Dimension"...

Aerosmith - Music From Another Dimension

   ... se numeste noul album AEROSMITH, al 15-lea din discografia de studio a americanilor. Discul se va lansa in 02 noiembrie 2012 prin casa de discuri Columbia Records si este produs de Jack Douglas acelasi care a mai colaborat si cu THE WHO sau JOHN LENNON. Pana la lansare, ascultati mai jos primul single de pe acest album, intitulat "Street Jesus".

Aerosmith - "Street Jesus"

10/08/12

Concert SABATON la Bucuresti in 2013

Concert SABATON la Bucuresti

  Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Concertul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie si Wisdom.

10/05/12

Nominalizarile pentru Rock And Roll Hall Of Fame

The Rock and Roll Hall of Fame and Museum  RockHall

 Trupele nominalizate pentru Rock And Roll Hall Of Fame sunt urmatoarele: Rush, Deep Purple, Heart, Chic, The Marvelettes, The Meters, Joan Jett and the Blackhearts, Procol Harum si The Paul Butterfield Blues Band. Aceste nominalizari vor fi trimise catre 600 de experti din industria muzicala care vor anunta la sfarsitul anului pe cei inclusi in Rock And Roll Hall Of Fame 2013.

10/04/12

THERION: O mostra de muzica in evolutie

Therion_Bucuresti_2012

 Mai sunt 16 zile pana la concertul THERION de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock, eveniment ce face parte din turneul intitulat "Flowers Of Evil", turneu care aniverseaza 25 de ani de activitate a trupei. Pana atunci va invit sa cititi mai jos un material despre THERION si muzica sa. MAI MULT...

10/03/12

Un nou album KISS

Kiss-Monster

 Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana la lansarea celui de-al 20-lea album KISS! Discul se intituleaza "Monster" si este produs de GREG COLLINS si solistul PAUL STANLEY prin Universal Music Enterprises. Stilul noului album este clasic pentru trupa americana, cuprinzand piese hard, glam sau rock & roll. Mai jos puteti asculta piesa nr 8 intitulata "The Devil Is Me".

KISS - "The Devil Is Me"

10/02/12

Concert TUXEDOMOON la Bucuresti

Tuxedomoon_Bucuresti

 Deschizatori de drum al stilului art rock incepand cu anii '70, trupa TUXEDOMOON a inclus si Bucurestiul pe lista turneului european din acest an. Concertul va avea loc pe 5 noiembrie in Silver Church Club din capitala, biletele au preturi intre 39 si 59 lei (functie de data achizitionarii) si le gasiti in reteaua Eventim.

10/01/12

NIGHTWISH renunta la ANETTE OLZON

Anette Olzon

 Trupa NIGHTWISH a renuntat (in sfarsit!) la vocalista ANETTE OLZON. "Suntem convinsi ca toti vom  avea de castigat in viitor..." au declarat cei de la NIGHTWISH dupa anuntul facut... (si noi credem la fel). Turneul finlandezilor, "Imaginaerum", continua in SUA avand-o ca solista vocala pe FLOOR JANSEN (ex. After Forever, Revamp).