04/01/12

Noi concerte confirmate la Budapesta

Rock4U

 Printre cele mai importante evenimente concertistice ale verii, confirmate in Budapesta, sunt STING, ADRENALINE MOB, DURAN DURAN,  si nu in ultimul rand noul G3 cu JOE SATRIANI, STEVE VAI si STEVE MORSE. Mai multe gasiti in pagina CONCERTE UNGARIA .

03/20/12

Programul concertului FATES WARNING de la Bucuresti

Fates Warning_rock4u.net_bucuresti_2012

  Mai sunt doua zile pana la concertul formatiilor FATES WARNING si VOICES OF SILENCE de la Bucuresti (21 martie 2012). Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc la Jukebox Venue (str. Turturelelor, nr. 11, sect 3) dupa urmatorul program... (MAI MULT)

03/17/12

... si ultima confirmare la OST Fest: MANOWAR!

Manowar.

Organizatorii festivalului OST Fest 2012 au anuntat in cadrul unei conferinte de presa programul (click AICI) celui mai tare eveniment rock & metal al anului din Romania impreuna cu un invitat surpriza si anume, liderul trupei MANOWAR Joey DeMaio. Totodata s-a stabilit si headliner-ul zilei a doua a festivalului, nimeni alta decat formatia MANOWAR.

03/14/12

MOONSPELL a lansat o noua melodie

Moonspell_Alpha Noir.

Pana la lansarea noului album, "Alpha Noir", la sfarsitul lunii aprilie, portughezii de la MOONSPELL ne trimit spre ascultare primul single al acestui album, intitulat "White Skies". Discul este produs de Tue Madsen, cunoscut colaborator al trupelor DARK TRANQUILITY, GOREFEST sau SICK OF IT ALL.

MOONSPELL - "White Skies"

03/13/12

Biletele promotionale la concertul Apocalyptica pe ultima suta de metri

Romanian Rock Meeting_2012

Pana la concertul APOCALYPTICA din cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting - Spring Edition mai sunt doua luni dar in mai putin de doua saptamani de la punerea in vanzare a biletelor s-au vandut jumatate din cele disponibile la pretul promotional (85 lei bilete in picioare si 95 lei bilete in tribuna) valabile pana la sfarsitul lunii martie si aproape toate biletele VIP. Mai multe amanunte despre ROMANIAN ROCK MEETING 2012 gasiti AICI.

03/09/12

FATES WARNING a demarat turneul european

Fates Warning_rock4u.net_bucuresti_2012

 Americanii de la FATES WARNING au sustinut primul concert din cadrul turneului european din acest an in Belgia, pe data de 05 martie 2012. Dupa o lunga perioada de pauza, FATES WARNING revine live in Europa iar printre tarile incluse in acest turneu se numara si Romania. Vezi in pagina CONCERT FATES WARNING setlist-ul concertului si nu numai... .

03/02/12

La multi ani JON BON JOVI!

Jon Bon Jovi

 ZIua de 2 martie 2012 este o data importanta in viata muzicii rock mondiale, binecunoscuta voce si liderul trupei BON JOVI, JON BON JOVI implineste 50 de ani! Cu aceasta ocazie, Rock4U a oferit spre urmarire concertul integral de la Lisabona al trupei BON JOVI, ultimul concert din cadrul turneului de anul trecut al americanilor, "Circle Tour 2011".