06/29/12

Program ROCK THE CITY Festival

Rock_the_city_2012

 Programul pe zile si ore al festivalului ROCK THE CITY a fost definitivat. Reamintindu-va ca trupa GODSMACK si-a anulat toate concertele din Europa (inclusiv cel din Bucuresti), intrati pe pagina ROCK THE CITY Festival (click) pentru "studiul" acestuia cat si pentru alte informatii despre eveniment.

06/27/12

GODSMACK anuleaza turneul european

Sully_Erna.

 GODSMACK a anuntat pe site-ul propriu ca este nevoita sa anuleze turneul european (inclusiv concertul de la Bucuresti din cadrul Rock The City Festival) din cauza problemelor grave cu vocea pe care le are vocalistul trupei, Sully Erna. 

06/12/12

Programul pe zile la OST FEST 2012

Program OST FEST Festival 2012

 Intra pe pagina OST FEST 2012 (click) si gasesti programul festivalului care va demara incepand cu 15 iunie 2012. Tot aici ai harta locatiei, setlist-urile probabile ale trupelor DIMMU BORGIR, OVERKILL si MOTLEY CRUE cat si alte informatii despre formatiile participante.

06/07/12

Setlist concert LINKIN PARK la Bucuresti

Setlist concert LINKIN PARK la Bucuresti

 Concertul LINKIN PARK de la Bucuresti pe scurt: spectatori: aprox 11.000, durata concertului: 1 ora si 30 minute, sunetul: cam "subtire", atmosfera: buna, setlist-ul concertului in pagina CONCERT L.P.

06/06/12

Concert EXODUS si SUICIDAL ANGELS la Timisoara

Concert Exodus la Timisoara.

  Dupa prima aparitie din acest an in Romania (OST FEST Festival), trasher-ii de la EXODUS vor reveni in tara noastra in luna iulie si vor sustine noi concerte la Bucuresti si Timisoara (vezi datele si locatiile AICI). In deschiderea concertelor acestora vor evolua grecii de la SUICIDAL ANGELS.

06/05/12

Setlist-ul concertului SLAYER de la Bucuresti

Slayer_Bucuresti_2012

 Ieri, 04 iunie 2012, americanii de la SLAYER s-au reintalnit cu fanii trash metal-ului din Romania (dupa memorabilul "Big Four" din 2010) la Arenele Romane din Bucuresti. Chiar daca Jeff Hanneman a lipsit din cauze medicale, inlocuitorul acestuia, Gary Holt (Exodus), si-a facut datoria cu brio ceea ce a facut ca si acest concert sa devina tot unul MEMORABIL! Setlist-ul interpretat il aveti mai jos (click pe link).

06/04/12

Inca 2 trupe in deschiderea concertului LINKIN PARK

Linkin Park_Bucuresti_2012

  Dupa ZDOB si ZDUB, organizatorii concertului LINKIN PARK de la Bucuresti au anuntat inca 2 nume care vor urca pe scena in deschiderea americanilor. Cele 2 trupe sunt COMA si PHENOMENON. Mai multe despre eveniment cat si programul concertului LINKIN PARK gasiti in pagina CONCERT LINKIN PARK.

06/03/12

RUSH - Clockwork Angels

RUSH-Clockwork Angels.

  Legendara trupa canadiana RUSH va lansa pe 12 iunie 2012 noul album "Clockwork Angels". Discul vine dupa o pauza de 5 ani de la ultimul L.P. si dupa inregistrari care au durat aproape 2 ani. Cele 12 piese sunt produse de Nick Raskulinecz, inginerul Richard Chycki (Aerosmith, Dream Theater) si Rush. Mai jos puteti asculta in premiera, piesa titulara a albumului, "Clockwork Angels".

RUSH - "Clockwork Angels"

06/01/12

TIMROCK Festival ... dupa 21 de ani!

Festival TimRock 2012.

 21 de ani au trecut de la ultima editie a festivalului timisorean TIMROCK ... dar prin "reanimatorul" Marius Giura si Fundatia Jazz Banat, TIMROCK va reveni la viata in perioada 6 - 8 iunie 2012 la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Programul si headliner-ii festivalului in pagina CONCERTE ROMANIA.