07/16/12

JON LORD ne-a parasit

Jon Lord ne-a parasit

 Marele muzician JON LORD, fondator in 1968 al grupului DEEP PURPLE, ne-a parasit! La 71 de ani, impliniti pe 09 iunie, regele clapelor in muzica rock n-a reusit sa invinga cancerul pancreatic de care suferea de cativa ani si ne-a lasat doar cu amintirile... .

R.I.P. King of Hammond and Thank You!

Deep Purple - Concerto for Group and Orchestra (1969)

 Mai jos puteti urmari in intregime primul concert al unei trupe rock impreuna cu o orchestra simfonica intitulat "Concerto for Group and Orchestra". Trupa se numeste DEEP PURPLE, compozitor, JON LORD iar orchestra simfonica este The Royal Philharmonic Orchestra. Memorabilul eveniment a avut loc la Londra in data de 24 septembrie 1969.

07/12/12

50 de ani de ROLLING STONES!

Rolling Stones_50 de ani

 12 iulie 1962 este ziua considerata ca "data de nastere" a trupei ROLLING STONES. In acea zi britanicii au avut primul concert in clubul Marquee din Londra in componenta Mick Jagger (voce), Keith Richards (chitară solo), Ian Stewart (pian), Brian Jones (chitară ritmică), Dick Taylor (bass) și Tony Chapman (tobe). "Cifrele" Stones-ilor sunt impresionante si probabil, greu de egalat: 55 de albume lansate si vandute in peste 200 milioane de exemplare, 37 de piese in top ten-ul topurilor de-alungul anilor si incasari totale de peste 2 miliarde de dolari! Ce urmeaza: se zvoneste, prin gura lui Keith Richards, ca se pregateste pentru anul viitor turneul de adio... .

07/13/12

Festivalul ROCK EVOLUTION a fost ANULAT!

Rock Evolution Festival a fost anulat

 Festivalul oradean ROCK EVOLUTION a fost anulat! Iata comunicatul organizatorului: "In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS Production dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa, drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul se anuleaza. Cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim".

07/10/12

Remember RONNIE JAMES DIO

Ronnie James Dio

  10 iulie 2012 ar fi putut fi o mare sarbatoare in familia heavy metal mondiala pentru ca Ronnie James Dio ar fi implinit 70 de ani dar chiar daca ne-a parasit, noi, fanii acestuia, il vom sarbatori in continuare! 

07/03/12

Program SAMFEST ROCK 2012

Samfest_Rock_2012.

  Editia cu nr 8 a festivalului rock din Satu Mare, SAMFEST isi deschide portile incepand cu data de 06 iulie 2012. Capetele de afis sunt trupele RAGE si KORPIKLAANI carora li se mai adauga si trupele autohtone BUCOVINA si ALTAR dar nu numai. Programul complet al festivalului il gasiti in pagina CONCERTE ROMANIA.

07/01/12

Concert rock japonez in Club Fabrica

  Club Fabrica din Bucuresti va gazdui un nou concert rock care va avea in prim plan 2 trupe japoneze care vor vizita si Romania cu ocazia turneului european diin luna iulie. Turneul, intitulat "Absolute Conquest of Europe" Tour.... MAI MULT