09/27/11

Asculta primul single al viitorului album METALLICA si LOU REED

Metallica&Lou-Reed_Lulu.

Ineditul album ce va apare in ultima zi din octombrie care ii are protagonisti pe cei de la METALLICA impreuna cu invitatul special LOU REED, intitulat "Lulu", a scos la "lumina" primul single, "The View", piesa ce poate fi ascultata mai jos.

METALLICA & LOU REED - "The View"

09/24/11

Concurs pentru meet & greet cu formatia U.D.O.

UDO

Cei care doresc sa participe la meet & greet cu membrii formatiei UDO pot intra pe pagina noastra de Facebook, iar dupa ce dau Like la pagina trebuie sa posteze codul de bare al biletului si sa mentioneze de ce doresc sa participe la meet & greet cu aceasta formatie... MAI MULT (click).

09/23/11

Ultimele bilete cu pret promotional la concertul U.D.O.

Concert UDO

Achizitioneaza acum ULTIMELE BILETE LA OFERTA PROMOTIONALA de 65 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul biletului va urca la 75 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 87 lei. Mai multe despre concert in pagina CONCERT U.D.O. (click).

09/23/11

GARY MOORE - "Live At Montreux 2010"

moore_montreux_2010.

Pentru fanii regretatului GARY MOORE, Eagle Vision a scos pe piata in 20 septembrie in format DVD, Blu-ray si CD o ultima inregistrare live a marelui muzician si anume concertul acestuia din 2010 de la Festivalul din Montreux. De remarcat sunt 3 piese ("Days Of Heroes", "Where Are You Now" si "Oh Wild One") pe care MOORE nu a mai reusit sa le editeze si care urmau sa faca parte din albumul la care acesta tocmai lucra inainte sa ne paraseasca.

09/21/11

Turneu aniversar W.A.S.P. in 2012

In data de 21 septembrie 2012 (exact peste 1 an) americanii de la W.A.S.P. vor demara turneul aniversar de 30 de ani de activitate, intitulat "30 Years Of Thunder" Tour. Aceasta data (21 septembrie) este memorabila pentru metal-istii americani deoarece in 1982 au sustinut la Los Angeles primul lor concert din cariera. Anul viitor, "30 Years Of Thunder" Tour va debuta la Londra si va fi cu "acoperire" mondiala.

09/21/11

R.E.M. se retrage din viata muzicala

R.E.M.

Dupa 31 de ani de activitate in aceeasi componenta (!) membrii formatiei R.E.M. au decis sa puna punct activitatii trupei la sfarsitul acestui an, dupa lansarea din noiembrie a unui album "Best Of". Practic, fondatori ai stilului indie rock, cei 3 R.E.M. au lansat de-a lungul celor 31 de ani de activitate 15 albume de studio, ultimul, "Collapse Into Now", chiar in acest an.

09/21/11

LEPROUS va deschide concertul AMORPHIS

Leprous

Cele 2 concerte AMORPHIS din Sibiu si Bucuresti ii va avea in deschidere pe norvegienii de la LEPROUS. Dupa ce au deschis anul trecut concertele celor de la THERION, revelatia muzicii progresive (rock, metal) a ultimilor 2 ani revine in Romania alaturi de AMORPHIS dar in plus isi vor promova si noul album, "Bilateral", un disc care i-a impresionat in modul cel mai placut pe iubitorii genului. O "mostra" de pe ultimul disc LEPROUS si anume "Acquired Taste",  puteti asculta mai jos.

LEPROUS - "Acquired Taste"

09/19/11

Concert NAZARETH la Bucuresti

nazareth

Una din trupele legendare ale rock-ului mondial din fericire inca foarte activa, NAZARETH, revine in Romania cu ocazia aniversarii a 4 ani de la deschiderea Hard Rock Cafe-ului din Bucuresti. Concertul va avea loc in locatia anterior mentionata pe data de 27 ianuarie 2012 si face parte din turneul de promovare al ultimului disc, "Big Dogz", lansat de britanici anul trecut.

09/15/11

DREAM THEATER a lansat un nou videoclip

dream theater

Dupa lansarea oficiala a albumului "A Dramatic Turn Of Events" din 13 septembrie, DREAM THEATER lanseaza si un nou video pentru primului single al acestui disc. Clip-ul se numeste "On The Backs Of Angels" si poate fi urmarit in pagina VIDEOCLIP (click).

09/09/11

Concurs: castiga 2 invitatii la ROMANIAN ROCK MEETING !

Romanian_Rock_Meeting_Rock4U

  In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, un eveniment in cadrul caruia cap de afis va fi trupa suedeza Pain Of Salvation.
  Promusic Events, Maximum Rock si Rock4U.net ofera 2 invitatii pentru cei care isi achizitioneaza sau si-au achizitionat bilete la acest concert.  Mai multe amanunte despre acest concurs gasiti AICI (click).

09/07/11

DREAM THEATER demareaza un nou turneu european in 2012

Dream Theater-A Dramatic Turn Of Events

Celebra trupa americana DREAM THEATER va demara un nou turneu european incepand cu 23 ianuarie 2012, turneu ce va promova noul album al acestora, "A Dramatic Turn Of Events". Cel mai aproape concert de Romania va fi la Budapesta pe data de 17 februarie 2012. Vom reveni.

09/06/11

ROGER WATERS a ajuns astazi la 68 de ani

Roger Waters_2010

  Identificat cu rock-ul progresiv si cu trupa PINK FLOYD, ROGER WATERS implineste astazi 68 de ani din care, mai bine de 40 de ani dedicati muzicii. Sunt multe de spus despre acest zeu al muzicii rock aflat, spre bucuria noastra, intr-o forma de zile mari daca tinem cont ca turneul "THE WALL", demarat de acesta anul trecut va continua incepand cu ianuarie 2012  si in emisfera sudica.
  Hey You, Happy Birthday Roger and Wish You Were Here !

09/05/11

FREDDIE MERCURY ar fi implinit 65 de ani

 05 septembrie 1946 este data nasterii unuia dintre creatorii rock-ului mondial, pe nume FREDDIE MERCURY. Chiar daca nu mai este printre noi de aproape 20 de ani, nu putem spune ca a murit deoarece numai despre cel ce a fost uitat putem spune ca a murit....iar in cazul lui FREDDIE, nu se pune problema. QUEEN, trupa la care marele artist a fost in rolul principal, il va sarbatori cu readucerea in memoria noastra, a fanilor, a marelui concert de pe Wembley din 1986, "Queen Live At Wembley Stadium". Timp de 48 de ore (incepand cu 5 septembrie) acest concert a putut fi urmarit pe YouTube, preluat fiind si de Rock4U.
 Happy Birthday Freddie, "The Show Must Go On" and "We Will Rock You" !