Setlist concert U.D.O. la Bucuresti... Metallica headliner la Download Festival 2012... Nightwish prezinta primul single de pe viitorul album... MAI MULT.

Setlist concert SCORPIONS la Cluj... JOHN LENNON implinea 71 de ani daca... Un nou concert TARJA TURUNEN... JOHN LENNON implinea 71 de ani daca... MAI MULT

Asculta primul single al viitorului album METALLICA si LOU REED...Turneu aniversar W.A.S.P. in 2012...Concert NAZARETH la Bucuresti...DREAM THEATER demareaza un nou turneu european in 2012... MAI MULT

HELLOWEEN a sustinut un super concert la ARTmania Festival... . ATHEIST si-a anulat turneul european... . RED HOT CHILI PEPPERS va lansa noul album simultan in 33 de tari ... . Box set aniversar de la STING... MAI MULT.

Un prim extras pe single si anume prima piesa a albumului, "On The Backs Of Angels" de la DREAM THEATER... . Setlist-uri JUDAS PRIEST si WHITESNAKE la Bucuresti... . Setlist BON JOVI interpretat ieri pe Ali Sami Yen Stadium din Istanbul... MAI MULT.

RAMMSTEIN anunta pentru luna august un Best Of intitulat "Made In Germany 1995 - 2011"... . Mult asteptatul "Iconoclast", al 8-lea album SYMPHONY X, a iesit astazi la "lumina" in Europa!... . Concert U.D.O. la Bucuresti... MAI MULT.

Doar 30 de bilete au mai ramas pentru concertul HAGGARD... . Vestita trupa americana, DREAM THEATER, va ajunge in Ungaria in data de... . Cronica Rock4U a albumului "Illwill" de la LAKE OF TEARS... MAI MULT.

Noul album U.D.O. este gata de lansare...Top 10 albume al anilor '80...Lineup SONISPHERE Turcia...SOFIA ROCKS Festival 2011...MAI MULT.

Primele vesti despre SONISPHERE Bulgaria...TARJA TURUNEN si REPUBLICA la Festivalul ARTmania 2011...Interviu cu trupa CHILDREN OF BODOM... TOP 50 cele mai bune piese metal din toate timpurile...Festivalul ROCK THE CITY la a treia editie...MAI MULT.

Inca un concert BIG FOUR in...GERMANIA...Festivalul B'ESTFEST se intoarce in 2011...SCORPIONS la Bucuresti, confirmat!...VAN HALEN, un turneu in Australia?...Legendarul chitarist GARY MOORE a murit...JUDAS PRIEST si WHITESNAKE ajung si la Bucuresti!... MAI MULT

Concert JUDAS PRIEST si WHITESNAKE la Belgrad... Primele aparitii discografice din 2011... Basistul Phil Kennemore de la grupul Y & T ne-a parasit... DARKWAVE Festival - Bucuresti 29 ianuarie... SONATA ARCTICA va concerta in Romania in cadrul Festivalului ARTmania 2011... MAI MULT.