08/07/11

RED HOT CHILI PEPPERS va lansa noul album simultan in 33 de tari

RHCP_Live in cinema

  Noul album RED HOT CHILI PEPPERS, "I'm With You", va fi lansat simultan in 33 de tari, in peste 900 cinematografe. Evenimentul lansarii celui de-al 10 lea disc de studio al americanilor va fi in data de 30 august cu ocazia concertului sustinut de acestia in Germania, la Cologne. De aceasta data Romania face parte din cele 33 de tari alese, astfel ca acest concert va putea fi vazut in varianta HD si in Bucuresti la cinematograful The Light Cinema, in transmisiune directa incepand cu ora 22 pe data de 30 august 2011. Biletele au pretul de 60 de lei si le puteti cumpara de pe lightcinemas.ro sau la casele de bilete ale cinematografului.

Despre albumul "I’m With You"

"I’m With You" este discul de studio cu numarul 10 al celor de la RED HOT CHILI PEPPERS si vine la un interval de 5 ani de la precedentul disc, "Stadium Arcadium" prin Warner Bros Records. Albumul il are ca producator pe Rick Rubin, a fost inregistrat in studioul Cello Studios din Los Angeles si in Shangri La la EastWest Studios. Primele sesiuni de inregistrari au inceput in septembrie 2010 si au fost incheiate in martie 2011, finalul fiind cele 14 piese care intra in componenta track listing-ului (initial trebuiau sa fie doar 12 piese dar pentru ca niciunuia din componentii trupei nu-i place cifra 12 , iar 13 nici atat, s-au mai "plusat" inca 2 melodii).

 Cei 4 membrii ai grupului considera "I'm With You" un nou inceput in viata formatiei, Chad Smith (baterie) remarca ca: "... aceasta este o noua trupa. Acelasi nume dar o noua trupa...", iar Anthony Kiedis (voce) completand cu: "Nu este nici o indoiala, acesta este un nou inceput...".

  Componenta trupei a suferit si de data aceasta o modificare prin plecarea chitaristului John Frusciante in 2009, fiind inlocuit de un prieten al acestuia si anume Josh Klinghoffer care "se pricepe" nu numai la chitara, el facand backing vocal si chiar partea de clape.

  Piesele albumului au fost scrise in majoritate de cei 4 membri ai grupului in perioada octombrie 2009 - august 2010 iar din cele 60, 70 de piese scrise au fost alese 14, cele mai apropiate de noul sound ce se vrea lansat odata cu acest disc. Mai jos aveti track listing-ul albumului iar ca bonus, puteti asculta in final si o prima piesa a acestuia si anume “The Adventures of Rain Dance Maggie”, acesta fiind primul single, lansat de curand.

RHCP_I'm_With_You_2011

"I'm With You" - track listing:

01.Monarchy of Roses
02.Factory of Faith
03.Brendan's Death Song
04.Ethiopia
05.Annie Wants a Baby
06.Look Around
07.The Adventures of Rain Dance Maggie
08.Did I Let You Know
09.Goodbye Hooray
10.Happiness Loves Company
11.Police Station
12.Even You Brutus?
13.Meet Me at the Corner
14.Dance, Dance, Dance

tavi boangiu

RED HOT CHILI PEPPERS-The Adventures of Rain Dance Maggie