Tom Petty and the Heartbreakers - "Mojo"

Tom Petty si ai lui Heartbreakers-i au reaparut dupa o pauza de 8 ani cu un album care sigur va "rani" placut inimile impatimitilor de classic rock.
Noua realizare intitulata "Mojo" este dominata de blues - rock si chiar jazz - rock, ritmuri pe care Tom Petty le-a incercat in decursul carierei sale muzicale de peste 30 de ani.
Daca facem o scurta trecere in revista a colaborarilor sale cu marii muzicieni americani, ii vom gasi pe Bob Dylan, George Harrison, Roy Orbison sau Jeff Lynne, acestia lasand o amprenta clara in creatia acestuia si o spun pentru ca probabil unii vor zice: "... cam seamana cu Bob Dylan...". Important e sa apreciem calitatea pieselor data de simplitatea muzicii si a ritmurilor care, in "Mojo", le vom gasi din belsug, "Jefferson Jericho Blues" fiind un bun exemplu (vezi clip-ul de mai jos).

Si acum cateva date "tehnice" despre album: este al doisprezecelea album de studio pentru Tom Petty and the Heartbreakers, a fost lansat in 15 iunie 2010, a intrat direct pe locul 2 in topul US Billboard 200 si a avut 125.000 de exemplare vandute in prima saptamana.

Tom Petty - Mojo

         Mojo Track listing:

 1.Jefferson Jericho Blues     
 2.First Flash of Freedom (Tom Petty, Mike Campbell)
 3.Running Man's Bible
 4.The Trip to Pirate's Cove
 5.Candy
 6.No Reason to Cry
 7.I Should Have Known It (Tom Petty, Mike Campbell)
 8.U.S. 41
 9.Takin' My Tim
10.Let Yourself Go
11.Don't Pull Me Over
12.Lover's Touch
13.High In the Morning
14.Something Good Coming
15.Good Enough (Tom Petty, Mike Campbell)
16.Little Girl Blues (Bonus Track)

tavi boangiu
18.07.2010

Trimite votul tau...
Nu are rating.Fi primul care voteaza!
Click pentru a vota.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*